1708#, de bouw van Nr 1, Steeg 2742, Pudong-Wegweg, Pudong, Shanghai
Thuis

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Drank vulmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Drank vulmachine voor verkoop
Ik heb met dit bedrijf meer dan 3 jaar samengewerkt, houd ik van hun producten dat met onze klanten populair is en vertrouw op hun dienst.

—— David

Ik ontvang uw producten, zijn zij goed allen. Blijf in contact!

—— William

Ik ben online Chatten Nu

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
Auatomatic vloeibare het vullen machineworkshop Krimp koker de workshop van de etiketteringsmachine Etiketterende machineworkshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HIGEE
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

[Ongeveer de V.S.]

 

  

 

HIGEE-MACHINES (SHANGHAI) Co., Ltd, in Shanghai, frontstad wordt gevestigd van China, het Chinese economische, financiële, handel drijvende en verschepende centrum dat. Wij zijn niet alleen trots van hoogte - kwaliteit van onze machine, maar ook onze uitstekende klantenservice. om één einde efficiënte aankoopdienst te verlenen, begon HIGEE, van etiketterende machinefabrikant, ook geïnvesteerd en gedeeld verscheidene fabrieken van het vullen machine, het afdekken machine en aluminiumfolie verzegelende machine, de drukmachine van het partijaantal en verpakkingsmachine. De het Vullen machine omvat voor allerlei vloeistof, zoals water, drank, sap, olie, bier, melk enz. Nu bezit HIGEE ook ander verpakkingsproduct makend machinefabrieken met inbegrip van karton het maken machine, wijncapsule makend machine enz. Onze onderzoek & ontwikkelingsingenieurs kunnen tot professionele eindeoplossing voor de aangepaste machines volgens diverse eisen van de cliënt maken. Geef geschikte verpakkingsoplossing om aan uw behoeften te voldoen is ons voordeel, opdracht met de eerste klassendienst. Of uw bedrijf een kleine startonderneming of een bedrijf is of of u één enkele machine of een een volledige vloeistof vullende en verpakkende lijn zoekt.

 

Wij hebben bekwaam verkoopteam voor Engelse, Franse en Spaanse markten. Onze kwaliteitsdienst heeft de unanieme erkenning en het lof van klanten in binnen- en buitenland gewonnen. Wij werken samen en groeien samen.

 

Onthaal aan contact HIGEE, zullen wij uw betrouwbare partner zijn en zullen ons beste met HIGEE-KWALITEIT dienen.

 

 

Contactgegevens
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lotus

Tel.: 86-21-20235868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)