1708#, de bouw van Nr 1, Steeg 2742, Pudong-Wegweg, Pudong, Shanghai
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Drank vulmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Drank vulmachine voor verkoop
Ik heb met dit bedrijf meer dan 3 jaar samengewerkt, houd ik van hun producten dat met onze klanten populair is en vertrouw op hun dienst.

—— David

Ik ontvang uw producten, zijn zij goed allen. Blijf in contact!

—— William

Ik ben online Chatten Nu

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
Auatomatic vloeibare het vullen machineworkshop Krimp koker de workshop van de etiketteringsmachine Etiketterende machineworkshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HIGEE
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

Verhaal

Hoog - kwaliteit, de Grote dienst.

Houd ogen op de sterren en de voeten ter plaatse.

 

 

Het Merkverhaal van „HIGEE

 

1. De dingen gebeuren niet. De dingen worden gemaakt te gebeuren.

Lotus Peng, GM van Higee-Machines (Shnghai) Co., Ltd, behaalde van Universiteit in 1994, met de belangrijke achtergrond van de science&techniek en goede Engelstalige basis een diploma. Met uitstekende begrip en communicatie vaardigheden, creëren wij een zeer goede carrière in Scheepswerf in Fujian-Provincie die bouwstijl en de uitvoer shipand wereldwijd. Later Lotus en haar familie leidt de beweging aan Shanghai en tot eigen zaken leidt in Machines aangezien zij met staalbouw en verschillend soort machines vertrouwd is.

 

De HIgeemachines begonnen van de etikettering van machinefabriek. Het merk die van „HIGEE“ vanaf 2010, met de werkervaring van zo vele jaren in buitenlandse markten komen, goed wist zij welke cliënten nodig hebben en wat, „hoog binnen zou moeten worden voortgeduurd - kwaliteit, de Grote dienst. Houd ogen op de sterren en de voeten ter plaatse.“ Dit is wat „HIGEE die“ komen uit.

 

     2. Doe altijd uw beste. Wat u nu, zal u plant later oogsten.

Higee besliste bedrijfswaaier uit te breiden en one-stop kopende plaats te verstrekken voor cliënten. Met investering in verscheidene fabrieken die reeds vele jaren hebben ervaren en technisch onderzoekvermogen om het vullen en verpakkingsoplossing voor verschillend soort producten te verstrekken. Zich nu specialiseren deze fabrieken om aangepaste machine productie in het vullen, verpakking en etikettering voor vloeistoffen, korrels, poeder, stevige goederen enz. volgens verschillende vereisten te verstrekken. 

 

3. Waar ben aan uw werk, uw woorden en uw klanten.

Higee keens op kwaliteit, op tijd levering en goed na verkoop om goede klantrelatie te handhaven en goede reputatie in de wereldmarkt te delen. Dit is wat Lotus altijd alle te herinneren personeel benadrukt zich: Waar ben aan uw werk, uw woorden en uw klanten.

 

4. Houd ogen op de sterren, en voeten ter plaatse.

Als u niet over toekomst denkt, kunt u niet hebben. HIGEE met het leiden van Mej. Lotus, nu is het lid van de E-commercevereniging van Shanghai, door haar uitgebreide techniekachtergrond en uitstekende internationale handel en communicatie ervaring wordt begeleid, heeft HIGEE zeer goed begrip van de behoeften van de cliënt en zal zeker grote professionele banen die verstrekken. HIGEE bedoelt de leider in deze branche te zijn in het verlenen van de één eindedienst voor de verpakkingsindustrie. Hun filosofie is „Levensonderhoudogen op de sterren, en ter plaatse voeten.“

 

      

Contactgegevens
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lotus

Tel.: 86-21-20235868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)