1708#, de bouw van Nr 1, Steeg 2742, Pudong-Wegweg, Pudong, Shanghai
Thuis Productensprankelende drank het vullen machine

Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda

Certificaat
Van goede kwaliteit Drank vulmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Drank vulmachine voor verkoop
Ik heb met dit bedrijf meer dan 3 jaar samengewerkt, houd ik van hun producten dat met onze klanten populair is en vertrouw op hun dienst.

—— David

Ik ontvang uw producten, zijn zij goed allen. Blijf in contact!

—— William

Ik ben online Chatten Nu

Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda

China Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda leverancier
Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda leverancier Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda leverancier Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda leverancier Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda leverancier Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda leverancier

Grote Afbeelding :  Sprankelende Frisdrank het Vullen Machine, het Hete Bottelende Materiaal van de Vullingssoda

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Higee
Certificering: CE
Modelnummer: CGF 14-12-5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negociation
Verpakking Details: houten kist
Levertijd: 45 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10 sets
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Sprankelende Drank het Vullen Machine Vullende snelheid: bph 3500 500 ml
Flessentype: Glasfles, blikken, HUISDIER Diameter van fles: 30-90 mm
Flessenhoogte: 100-320 mm Machinemateriaal: SS 304
Machine grootte: 4500 *2200 *2000 mm Gewicht: 4500kg

de sprankelende soda het vullen machine en heet vult de kleine bottelmachine van het drankwater

 

1. deze sprankelende vullende machinelijn met inbegrip van monoblock ring die afdekkend 3 in 1 machine, die tunnel, drogere fles (automatisch luchtmes) vullen waarschuwen, krimpt koker etiketteringsmachine, krimpt de stoom tunnel, Inkjet-krimpt de printer, film het verpakken verpakkingsmachine enz.

2. Flessencapaciteit: 500 ml

3. vullende snelheid: bph 3500.

Onze machinebeschrijving:

 

De mono-bloc machine is geïntegreerd met samen het spoelen, het vullen en het afdekken; DCGF-de reeks wordt voor sprankelende die drank gebruikt in HUISDIERENflessen wordt ingepakt; De meest geavanceerde technologie van Japan en Duitsland is aangewend in het ontwerp.

 

De fles gaat in het spoelende deel van drie-in-één machine binnen door luchttransportband. De tang op de roterende schijf wordt geïnstalleerd vangt fles en draaien het meer dan 180 graden en maakt het knelpunt grond onder ogen zien die. Op het speciale het spoelen gebied, de pijp op het water van tangnevels om fles in muur te spoelen.

Na het spoelen en het afvoeren, keert de fles 180 graden langs het gidsspoor om en maakt de hemel van knelpuntgezichten. Dan wordt de gespoelde fles overgebracht naar het vullende deel door het porren van flessen ster-wiel. De fles die in de vuller binnengaat is greep door de plaat van de halsholding. De het vullen klep handelde door de nok kan op en neer realiseren. Het keurt druk vullende manier goed. De het vullen klep opent en begint vullend wanneer het beweegt en neer het knelpunt, de vullende klepbeweging omhoog raakt en verlaat het knelpunt wanneer het eindigt vullend.

 

De volledige fles wordt overgebracht naar het het afdekken deel door de overgang die van de greephals wiel porren. Het einde het schroeven mes houdt de flessenhals, houdt fles het rechte roteren niet. Het schroef het afdekken hoofd houdt in revolutie en autorotation. Het kan een gehele het afdekken cursus beëindigen met inbegrip van het vangen, het drukken, schroeven, die door de actie van de nok lossen. De volledige fles wordt overgebracht naar de transportband van de flessenafzet aan het volgende proces door het porren van wiel. De gehele machine is ingesloten met vensters, is de hoogte van ingesloten venster hoger dan de piek van 3 in 1 machine, op de bodem van het ingesloten venster de afzet van de terugkeerlucht heeft

 

De gehele machine wordt gecontroleerd door PLC met touch screen als mens-machine interface. Het bedrag dranken in de opslagtank kan automatisch worden gecontroleerd. Het vullen en het afdekken zullen automatisch worden tegengehouden wanneer er geen fles is. Wanneer de flessen verkeerd worden belemmerd of wanneer de kappen niet beschikbaar zijn, kan de machine automatisch worden tegengehouden.

 

Eigenschap:

 

1. Behalve het benedenkader, de transmissiedelen en sommige delen dat van speciale materialen moeten worden gemaakt. Andere vervangstukken worden gemaakt van roestvrij staal 304.

2. Het rollager wordt gemaakt van roestvrij staal, wordt de verzegelende ring gemaakt van EPDM-materiaal, en het plastiek wordt gemaakt van UMPE.

3. De tang wordt gemaakt van roestvrij staal, de positie waar de greep het knelpunt ook van roestvrij staal wordt gemaakt, vergelijkbaar geweest met de traditionele rubbertang, is het veel duurzame hygiëne, en geen snel-slijtagedelen, de schroefdelen van het knelpunt kunnen vermijden verontreinigend door de rubbertang.

4. De tang met hoog-efficiënte nevelpijp wordt uitgerust, het kan zich in om het even welke positie van inwall van de fles ontwikkelen, en kan spoelend water besparen dat. Er is een dekking boven de nevelpijp die water het morsen kan verhinderen; en er is regelgevende kringloopgroef en recycleert pijpen onder de pijpen.

5. Het spoelen de tijd kan 4 seconden worden gewaarborgd.

6. Door de hoogte roterende delen aan te passen voor verschillende flessenhoogte aan te passen

7. De motivatie wordt afgeleid uit het gedreven die systeem in het kader door toestel wordt overgegaan.

8. Het leveren van het spoelen van water wordt gecontroleerd door solenoïdeklep

Technische Parameter

 

Model Rcgf14-12-5
Washoofd 14
Vullend hoofd 12
Afdekkend hoofd 5
Productiecapaciteit 3500BPH@500ml
Lucht brondruk 0.5-0.6MPa
Het spoelen waterdruk 0.15-0.2 MPa
Flessenhoogte 150340MM
Flessendiameter MM.Φ50-Φ110
Vullende manier Het hete Vullen
Macht 3ph, 380V/50Hz, 2,2kW
Totale grootte 2360*1770*2700(L*W*H)mm
Gewicht 3000Kg

 

 

6.png7.png

10.png

 

11.png

 

12.png

 

13.png

 

4.png5.png6.png

 

3.png

Onze dienst:

 

Waarborg:

Wij reactie voor één jaargarantie voor de machine, echter, het zonder enig menselijk gedrag. En verstrek éénjarig vrij vervangstuk voor cliënt. En stuur ingenieur naar het bedrijf van de cliënt met de voorziening van de cliënt voor vluchtlast en aanpassing. De hulp installeert de machine, onderwijzend hun personeel stel de machine in werking en ook, hebben wij een particuliere school wat onze cliënt helpen die hun personeel sturen naar China, helpen hen die opleiden.

 

Na de verkoopdienst:

  1. Installatie & aanpassing

Nadat het materiaal bij de plaats van de klant is aangekomen, is de klant verantwoordelijk voor het uitpakken van en het schikken van het materiaal volgens de plaatsingstekening; en doet onder ons installeren-aanpassen de begeleiding van technici. De kosten van het personeel worden beslist uiteindelijk.

 

      Opleiding

 

Wij zijn verantwoordelijk voor het aanbieden van de technische opleiding aan gebruiker. De opleidingsinhoud omvat de structuur en het behoud van het materiaal, de controle en de verrichting van het materiaal. Door opleiding, kan het technische personeel van gebruikers en de vaardigheid van verrichting en onderhoud proficiently begrijpen, en de algemene problemen op tijd behandelen. Wij zullen gekwalificeerd technisch personeel voor de begeleiding benoemen.

1.The de koper kan personeel naar ons bedrijf sturen voor het leren.

2.Quality verzekering

3.We waarborg de aangeboden goederen zijn gloednieuw, gebruikt niet, met recentste gemaakt ontwerp en geschikt materiaal, en wij waarborgen de specificatie van het materiaal overeenstemming met het contract is.

4.We waarborg de lijn bereiken product technische prestatie-indicators binnen 5 dagen na het voeden verrichting door de correcte begeleiding van de installatie en het opdragen.

5.We zijn de oorzaak van de fout en de schade van de productielijn door ons ontwerp, technologie, vervaardiging, installatie, aanpassing en materieel tekort enz. wordt veroorzaakt dat allen tot onze verantwoordelijkheid die behoren.

6.The de garantieperiode is 12 maanden na goedkeuringscontrole van de productielijn. Als er tussen het geleverde materiaal in de fabriek van de klant en het materiaal betrokken in het contract verschillend zijn, hebben de gebruikers het recht het inspectieboek tot de juridische afdeling over te gaan voor compensatie aan ons bedrijf binnen de periode van de goederengarantie te eisen.

 

Garantie

 

Aanbieding 12 van de onderhoudsmaanden periode aan het probleem dat door ons ontwerp, vervaardiging en de materiële kwaliteit, veroorzaakte en de bevoegde delen en de doeltreffende dienst kostenloos om bovengenoemde reden aanbiedt. Wij zullen wijd en gunstige technische ondersteuning, na de dienst de hele tijd na waarborgperiode aanbieden.

 

Contactgegevens
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lotus

Tel.: 86-21-20235868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)